livskrise

Velkommen til ny webside

Da har vi gleden av å ønske dere alle sammen velkommen til vår nye webside. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med oss. Vi har forenklet og oppgradert våre tilbud, slik at det skal bli lettere for våre kunder.

Du vil her finne nye tilbud, sammen med gamle tilbud. Men best av alt vi har gjort det enklere å komme i kontakt med oss. Første time er alltid gratis. Hvorfor?. Jo fordi vi har stor tro på at kjemi må være tilstede for at man skal kunne få best utbytte av veiledningstimene.

Tilbudet har blitt vesentlig bedre.

Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi har lagt opp til faser når det kommer til avhengighet. Du finner mer info om dette på nettsiden vår.

Med å forenkle våre tilbud, håper vi å nå ut til flere og samtidig jobbe sammen med våre kunder i dag. Med å bli det beste livsstils selskapet i Norge innenfor avhengighet og mentale utfordringer i hverdagen. Når man tar kontakt med oss, og bestiller time. Vil du bli ringt opp i løpet av kort tid. Der vi avtaler sted for møte. Vi kommer til deg eller vi blir enige om et sted som føles trygt for deg.

I våre priser er alt inkludert. Så ingen overraskelser når man skal gjøre opp. Alle timer betales de første gangene med en gang. Etter dette kan andre avtaler gjøres. Dette for å etablere et tillitsforhold mellom partene. Vi er et privat tilbud, men man kan snakke med Nav, Lege, spesialist om å bli henvist til oss. Men Aveiledning har ingen avtaler med det offentlige. Så man kan ofte bli møtt med et nei.

Fortvil ikke hvis du ikke har råd. Vi kan alltids komme fram til nedbetalingsplaner. Vi hjelper deg også med alle deler av ditt liv. Hvis man ønsker dette. Vi har 8 års erfaring fra inkasso, så vi kan hjelpe til med privatøkonomien.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •