Author

Eier og veileder i Aveiledning. Startet Aveiledning i 2014 fordi det var et stort behov for veiledning basert på livserfaring, utdannelse og det å takle problemer i hverdagen som rus, kriminalitet, møtte veggen, traumer, arbeid, karriere, parterapi der fokuset er på 1 til 1 samtaler i trygge omgivelser.
Jeg så at det var en mangel blant veileder som tør å delta aktivt i samtalene, og oppfølgingen var upersonlig. Utdannelse fra BI og MF. Jobbet i dagligvare i forskjellige ledende stillinger i rundt 20 år. 8 år som mellomleder i et skandinavisk inkassoselskap. Veileder siden 2014 i eget selskap. Deltatt i flere oppstarter av selskaper innen import og salg i Norge. Styreleder i borettslag. Fylkesleder i et landsdekkende politisk parti.

Tom Henriksen

 – 

Author

Rune er utdannet fra FUN. Fria universitetet i Sverige som addiktolog. Har jobbet og jobber som miljøarbeider i flere tunge institusjoner. Er spesielt kurset/utdannet i dobbeltdiagnoser og håndtering av disse på riktig måte. Jobbet som veileder siden 2015 i Aveiledning, og er en foretrukket veileder for mange av parene som kontakter oss for parterapi.

Rune Aass

 –