mening med livet

Hvordan finne en mening med livet.

Finn en følelse av mening med livet.

Hvis du har følt at du ikke «hører hjemme» hvor enn du er, eller at livet har mistet sin mening, da kan disse ideene hjelpe deg med å finne ditt sted i verden igjen.

Velg noe som føles riktig for deg:

Tilbring tid i naturen – gå en tur i skogen eller ta deg en strandtur, eller svøm i en elv, eller i svømmehallen nær deg.
Gå til steder du kjenner som gir deg energi og ro i kroppen og hodet. For eksempel en kirke eller et annet trygt sted for deg.
Gi deg selv tillatelse til å reflektere og vokse i ditt tempo. Ikke la andre diktere hva som er riktig tempo for deg og din framgang.


Lær hva det er som gir deg fred og mening i hverdagen

Gå hjem – tilbringe tid på stedet du føler deg trygg og komfortabel.
Snakk med en rådgiver, som en prest eller en veileder .
Din indre styrke er en av de viktigste, men mest oversett deler av egen velvære. Når tiden for jobbe for deg er det lettere å finne en mening med livet.

Din åndelige velvære handler også mye om hvem du er, og hvor du føler at du hører til i den verdslige verden. For noen er dette en stor del av sin indre tro og tilhørighet, men det viktigste er å ha en tro på høyere makt, som man kan søke styrke fra i gode og vanskelige tider.
En sterk tro betyr å kjenne sin egen identitet og være fornøyd med hvem man er.

Du kan øke eller styrke din tro ved å tilbringe tid alene, der du kan bruke tid til å reflekterer over livet og hvilke ting du liker å gjøre. Når du finner ut av hva du liker å gjøre. Skriv dette ned i listeform og start med å utføre oppgavene. Og etter hvert som du krysser av punktene på listen din. Vil du raskt finne din plass i verden.