Personlig hjelp for deg som ønsker å gjøre en endring i livet.

 

Våre tjenester er for de som ønsker en mer personlige hjelp med  sin avhengighet/besettelse/rusmisbruk/alkoholmisbruk eller personlig vekst. Vi hjelper deg med å forstå og ta grep i eget liv. Slik at du kan leve det livet du fortjener.
Dette er for alle i alle av livets faser. Vi tilbyr også oppfølging før og etter behandling for rusmisbrukere. Slik at dem bedre skal lykkes med å bli/holde seg rusfrie over tid.
Vi har vår hoved kompetanse på å veilede mennesker som er på vei til behandling/ønsker hjelp til selvhjelp eller som er ferdig i behandling, og som føler at dem kunne trenge en hjelpende hånd med å håndtere den nye situasjonen dem befinner seg i.

Frihet fra rusavhengighet og alkoholismens grep.

 

Vi tilbyr et eget opplegg for deg som vil slutte å ruse deg på daglig basis. Vi veileder deg på hvor du kan starte med å hjelpe deg selv. Vi følger deg hele veien fra aktiv avhengig til rusfrihet. Vi hjelper også dem som sliter i hverdagen etter å ha blitt rusfrie. Vi har en mengde gode og velbrukte metoder man kan benytte seg av for et lettere liv som rusfri. Vi hjelper våre klienter med å komme seg inn i behandling. Møter dem etter behandling og hjelper til med overgangen fra behandling til en ordinær hverdag. Vi hjelper våre klienter med å komme seg på møter, enten det er offentlige møter eller møter i 12 trinns programmer. Vi hjelper også de pårørende med å takle en vanskelig situasjon.

 

Avhengighet jobb og privat.

Vi tilbyr deg samtaler i forbindelse med egen besettelse eller noen i din nærmeste omgangskrets. Vi kan hjelpe deg med å ta det første skrittet. Vi har også mulighet til å tilby bedrifter forebyggende kurs, oppfølging før og etter behandling, veiledning innenfor avhengighet/besettelse rettigheter og plikter. Vi tilbyr også kurs innenfor tilbakefall og hvordan man kan jobbe med seg selv for å unngå tilbakefall.

Kurs og intervensjon.

Vi kan tilby en rekke kurs/foredrag om personlig utvikling, avhengighet, besettelse, konsekvenser, rettigheter og plikter. Intervensjon, Som betyr å gripe inn så tidlig som mulig når en blir bekymret for et annet menneske. Tidlig hjelp kan forhindre at problemene blir for store og vanskelige å håndtere. Kursene/foredragene er for alle. Vi skreddersyr kursene etter deltagernes kunnskapsnivå. Les mer om intervensjon her

 

Tilleggstjenester :

 • Rydde opp i personlig økonomi i forbindelse med misbruket.
 • Gjennomgang og veiledning av regninger som er gått til inkasso.
 • Veiledning om hvilke institusjoner man kan bruke og hvordan forholde seg til det offentlige.
 • Vi veileder vanskeligstilte ungdom som er kommet skjevt ut. Hvordan mestre livet sitt.
 • Ernæring, trening og bruk av vitaminer for en bedre hverdag.
 • Samtalepartner hvis du trenger noen å prate med. Tema spiller ingen rolle.
 • Telefon tilbud til aktive rusmisbrukere som vil slutte eller som ønsker å bruke igjen.

 

Åpnings tider Aveilednings telefon tjeneste.

Man – Fredag  1000 – 2100
Lørdag           1000 – 2100
Søndag           Bruk kontaktskjema/sms.
91 80 82 89
Første samtale er alltid gratis.

 

Hvorfor velge oss.

 

Du merker at din uvane, besettelse, avhengighet er i ferd med å ta over ditt liv. Du blir mer og mer sliten, motløs og du ser ingen løsning på hvordan du skal komme deg ut av dette alene. Hos oss møter du mennesker som har hatt det akkurat som deg og vet nøyaktig hva du går gjennom og som sammen med deg kan finne din løsning. Husk at du er ikke alene og det er fult mulig å komme seg ut av situasjonen med litt hjelp. Sliter du etter endt behandling vil vi være din samtalepartnere og hjelpe deg gjennom den vanskelige perioden etter endt behandling. Husk at du kan starte din egen tilfriskning når du vet at du ikke er alene og at det finnes en løsning på alle dine bekymringer. Vi kan også hjelpe deg med å ta steget og be om hjelp, dette fordi vi er et uavhengig selskap som ser mennesket bak situasjonen og ikke dømmer noen. Vi har kun et ønske om å dele vår erfaring og hjelpe mennesker som har havnet i en vanskelig livssitasjon. Vi håper at ved a bruke vår erfaring så kan man tidlig i prosessen gå inn og få veiledning og hjelp slik at man slipper å miste alt, før man gjør noe.
Vi tilbyr følgende :

 

 • Helhetlig tenkning. Kropp,sinn og sinnsro. Med hovedfokus på de mentale prosesser.
 • Personlige samtaler, slik at du/dere er i stand til å takle livet på livets premisser.
 • Personlige Samtaler slik at du/dere får en psykisk, fysisk og mental plattform å stå på.
 • Vi er din samtalepartner og støtteperson gjennom en vanskelig periode.
 • Oppfølging før og etter behandling av rusmisbruk.
 • Tidlig intervensjon. Som kan redde liv og familier.
 • Skreddersydde kurs og foredrag for å bryte ut av en dårlig sirkel man er kommet inn i.
 •  Du har full anonymitet.
 • Vi tar deg seriøst, og lytter til deg.
 • Vi kan tilby samtaler til par, famillier og enkeltpersoner. Der alle får mulighet til å få en egen samtale partner etter behov.
 • Vi kan skreddersy en oppfølging etter dine behov.