Sommer, Rus og hjelp

Categories: Avhengighet
No Comments

I år som alle andre år så har vi åpen GRATIS telefon hjelp i sommer. Vi vet at sommeren er en tid mange gleder seg til. Men også en tid mange gruer seg til.

Hvorfor gruer så mange seg til sommeren?

Jo fordi sommer og ferie er høytid for rusmisbruk. Vi har endelig fri og kan slippe oss fri. Vi skal ingenting og vi tror at dette gjør at det er greit å drikke konstant hele ferien.

Mange barn blir redde når foreldrene forandrer seg så mye at dem ikke kjenner dem igjen. Hver sommer opplever vi en økning av telefoner som handler om barn, ungdom som blir redde for sine foreldres drikkemønster.

Hvis du er en av dem som ikke klarer å håndtere det å ha fri og rusmisbruk. Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig hele sommeren. Selv i vår egen ferie er telefonen vår åpen.

Kjenner du noen eller vet om noen som kunne trenge hjelp i løpet av sommeren. Vit at dere kan kontakte oss. Vi er ikke som alle andre steder og stenger ned i sommer. Fordi vi vet at avhengigheten aldri tar ferie.

Drikker noen du kjenner og gjør dette til at du blir redde, usikker og kunne trenge noen å prate med er du velkommen til å kontakte oss. Vi er her for alle som blir berørt av rusmidler. Om det er du som er rusavhengig eller du er familie, venner, kjæreste osv. så er vi her for dere alle sammen.

Vi trenger alle noen å prate med om utfordringer i livet.

 

Da vil vi ønske dere en riktig god sommer