Vi er en bedrift som gjennom mange år har sett på at man ikke tar seg tid, eller har muligheter til å se enkeltmennesket i en vanskelig livssituasjon. Og at det er en jungel der ute for dem som søker informasjon, eller hjelp i en vanskelig periode av livet. Dette har vi lyst å gjøre noe med.

AVeiledning:

Vi har startet dette selskapet primært fordi vi ønsker å hjelpe mennesker i en vanskelig situasjon. Der vårt ønske er å hjelpe våre kunder med å bryte ut av rusens grep. Enten det er ved å motivere til å dra i behandling, eller det er oppfølging etter behandling. Hjelp ved tilbakefall, adferd problemer i hverdagen.

Vi hjelper alle som er i en vanskelig livssituasjon om det gjelder rus eller ikke. Men våre veiledere har mest erfaring med rus relaterte utfordringer.

Mange av våre kunder har vist positiv fremgang ,og har fått eller har et oppriktig ønske om å holde seg nyktre og edru når dem er kommet ut fra behandling, men har ikke vært i stand til å gjøre det i løpet av sine første dager utenfor et strukturert og trygt behandlings miljø. Denne overgangsperioden er ofte vanskelig og ubehagelig for den avhengige personen. Vi hjelper til ved å tilby støtte, oppmuntring og kameratskap i denne avgjørende tiden.

AVeiledning kan hjelpe til med overgangen fra behandling tilbake til hverdagen. Våre veiledere vil møte klienten ved utskrivning fra behandlingssenteret, følge dem på deres tur hjem, og i løpet av 48 timer, vi vil delta sammen med dem på deres første AA eller NA møte. Vi vil gå tidlig og bli sent, oppmuntre dem til å møte mennesker og få telefonnumre. Vi skal jobbe sammen med den avhengige med å gjøre sitt hjem til et rent og nøktern miljø, og vi vil gjøre vårt ytterste for å se at klienten følger opp den plan som vi blir enige om. Enten planen lages sammen med oss eller behandlingsstedet. Vi vil være tilstede så lenge våre klienter trenger oss for å etablere et nytt liv uten rus.

Vi er også godt kjent med frykt, skam og usikkerhet knyttet til beslutningen om å innrømme at man har et alkohol og / eller medikamentell problem og trenger behandling. Vi har vært der. AVeiledning har bistått en rekke klienter og pårørende på sin ferd til behandling. Våre veiledere er i stand til å ta opp bekymringer, dempe frykten, og formidle denne kunnskapen som om de har gjort den beste avgjørelsen av livet.

Vær trygg på at hver av våre Veiledere har bestått en rekke strenge standarder og krev til skikkelighet, dette inkluderer blant annet en grundig bakgrunnssjekk. De fleste av våre veiledere og partnere er også personlig kjent for oss gjennom mange år. De er i tilfriskning, og vil opptre med de høyeste etiske standarder. Våre veiledere oppfattes som troverdige, pålitelige og omsorgsfulle personer som er godt reist i livets utfordringer, godt belest, og villige til å dele sine erfaringer, styrke og håp med klienten.

 

www.aveiledning.no

Tom Henriksen: Daglig Leder og veileder.

Tom er den som passer på at websiden fungerer som den skal. Han er også den som følger opp alle våre kunder over telefon når man først tar kontakt med oss. I tillegg er han veileder innenfor avhengighet. Han er også vår ekspert på områder som vitaminer/mineraler, livsstils endringer og diet. Han startet med Veiledning i 2010, og drives av et sterkt ønske om å få lov til å gi tilbake noe av det han selv har fått i sitt liv til andre som måtte slite i livet.

Erfaring : 17 år med 12 trinns grupper og hvordan hjelpe andre med å holde seg rusfri over lang tid. Kurs om avhengighet, forebygging, 12 trinns modell, rus og avhengighet, rusomsorg. Mellom leder inkasso 7 år,  Forskjellige Leder posisjoner over 13 år innen daglivare. Styreverv hvorav siste verv er Styreleder i over 5 år. Han har utdannelse fra BI. I tillegg har han mange kurs og personlige erfaringer med å veilede og lede mennesker som er i en vanskelig livssituasjon over mange år. I 2015 begynte han å studere Ungdom, Kultur og Tro ved MF.

 

Rune Aass: Veileder og bidragsyter artikler.

Rune er en familie orientert mann, med et stort hjerte for mennesker som sliter i hverdagen.

Erfaring : Utdannelse fra Fria universitetet Norden. Erfaring innen (TSB) tverrfaglig spesialist behandling og 12 trinns behandling. Har i tillegg 16 års erfaring fra 12 trinns grupper.

Vi som jobber her har selv kjent på kroppen hvordan det er å oppleve vanskelige tider i livet og vi har kommet ut på andre siden med begge bena godt plantet på jorden.