Nye priser og informasjon fra oss om 2017

Categories: Alkohol, Avhengighet, Rus
No Comments

Da er vi kommet til 2017 og vi ser fram til et nytt spennende år sammen med våre venner. Vi har gjennom fjoråret og siden vi startet sett at alle tilbud innen rusfeltet blir mer og mer lagt over til masseløsninger. Dette gjør at tilbudet blir smalere og smalere for den som er aktiv i sin avhengighet og ønsker er tilbud for å komme ut av den.

Så hva kan vi tilby i 2017.

Vi kan fortsette med å tilby en rekke tjenester. Du finner disse under bestill våre tjenester. Du vil også se at prisen er øket på enkelte av våre tjenester. Dette er tjenestene der vi møter deg, der du ønsker å møte oss. Så på grunn av økte avgifter så må vi også øke våre priser.

Vi kommer også til å endre vår nettside i løpet av siste halvdel av 2017. Dette for å henge med på utviklingen og for å gjøre nettsiden vår mer bruker vennlig. Selv om vi i dag synes den er lett å finne fram i. Ser vi at vi kan gjøre den enda mer brukervennlig.

Vi kommer også til å tilby mer til rette lagde opplegg for grupper i 2017/18. Det vil si at du kan kjøpe pakkeløsninger som inkludere alt. Som for eksempel turer, tilskudd, veiledning, oppfølgning, materiale og lignende. Dette fordi vi ser at mange kan ha godt av å bli kjent med andre som sliter med samme type utfordringer/problemer i livet. Vi mennesker er sjelden alene om å ikke mester hverdagen, og det å kunne hjelpe hverandre med det er fantastisk for alle parter.

Er det noe du lurer er det bare å ta kontakt.